Låt varje dag bli en kvinnokampsdag! Störta det här trötta gubbpatriarkatet en gång för alla!

Kvinnokamp
Varje dag styr män den här världen mot undergången, varje dag blir kvinnor våldtagna, varje dag objektifieras och sexualiseras kvinnokroppar för att bibehålla rådande maktförhållanden och det galna konsumtionssamhället. Det är tröttsamt att världens vita gubbar har så mycket makt och att det kvinnor tycker, tänker och känner inte ska spela någon roll.

Alla sorters utnyttjande och förtryck hänger ihop, för att skydda jorden – vår moder – måste vi sluta förtrycka kvinnor. Alla män med vett i kroppen borde också vara rasande över hur kvinnor behandlas i samhället och vi ska säga till andra män varje gång dom objektifierar eller trycker ner en kvinna. Från och med idag så ska alla dagar vara kvinnokampsdagar. Vi är alla människor goddamnit!

En tanke kring ”Låt varje dag bli en kvinnokampsdag! Störta det här trötta gubbpatriarkatet en gång för alla!

  1. Jag fattar att man är sur på vita gubbar och allt det där, det är jag också. Men vita gubbar är en del av systemet NATIONALSTATEN som uppfanns på 1700-talet. Det är den modellen, den lodrätta ordningen.. som inte är en organisk ordning, bara en konstruktion.. som är skiten vi kämpar med. Vi människor behöver radera ut tron på gudarna på regeringskansliet, DOM SOM BESTÄMMER. Vi behöver radera ut viruset NATIONALSTATEN. Sluta ta hänsyn till vita gubbar som låtsas att makt är demokrati, kör över dem bara, så tröttnar de på att representera världsordningen. Bli virusbekämpare. Do it yourself och lev lyckligare.

Kommentarer är stängda.