Info om demo i Sthlm: Kampen går vidare!

Lördagen den 26 oktober samlas folk från hela landet i en demonstration för en ändrad minerallag arrangerad av Urbergsgruppen. Vi kommer att delta för att kämpa för Gállok- Kallak och Urfolksrätt mot Minerallagen. Det kommer att gå bussar från Kiruna och Jokkmokk mot Stockholm den 24/10, med möjlighet att ansluta efter vägen. Fredagen den 25 oktober slår vi upp kåtorna inne i Stockholms city och bjuder på kultur och kalas! Återresa blir lördagen den 26 oktober på eftermiddag. Anmälan görs genom inbetalning av 500 kronor på BG 5959-3015 märk inbetalningen ”Manifestation Stockholm”. Mejla sedan dina kontaktuppgifter till gallokstockholm@gmail.com Meddela om du har tälkåta, hur många sovplatser eller om du behöver sovplats själv. Anmälan är bindande. Vi har inte möjlighet att återbetala pengar. Vill du stödja resan ekonomiskt går det bra att sätta in valfri summa på BG 5956-3015. Märk inbetalningen “Stöd Gallok” Mer information kommer! Manifestationsgruppen Gállok Stockholm består av renägande samer, kulturbärare, företagare, turistentreprenörer och enskilda. We are the Local people!

4 tankar kring ”Info om demo i Sthlm: Kampen går vidare!

  1. Det intressanta med detta är att ifall man går till sin spets kan det bli ett inbördeskrig. Banden mellan norra sverige, finland och norge är såpass starka att bara gud vet vad hur mycket vapen som kretsar runt och omkring, blodtörstiga människor som inte fått nog av våld kommer ansluta sig i kampen för det de anser är rätt.

    En sak som är viktigt att veta att det är inte sveasrikes land utan det är samernas land, det vet även kungen om ifall han läst historian och tar man någons land som bryter mot ens samtycke kommer det leda till problem.

    Demostrationer till all äro men en skenpolitik kommer med hårda handskar att inte gå med på detta ifall man inte gör mer än vad ska behövas.

  2. Men hallå! ”Demo”? Så heter det väl ändå inte? Skärpning!

Kommentarer är stängda.