Citat-i-Kaliber,-Per-Erik-Lindvall

Kaliber: Varför vill ni borra i naturreservat när det redan finns tre stora kända malmer här?

“Är det så att vi ser att vi har en potentiell fyndighet så vill vi skapa kunskap om den, oaktat var så att säga. Det är ju inte förbjudet, kom ihåg det, utan man får faktiskt tillstånd att göra det här, så att jag tycker liksom att vi ska inte dra det där strecket för långt liksom att vi håller på med någonting som inte skulle vara tillåtet utan det är absolut tillåtet.” Per-Erik Lindvall, LKAB.

 

Detta påminner om den här gamla klassikern:

En tanke kring ”Ett till citat till #GruvCitatSamlingen #Mertainen #Ojnare #Naturreservat

  1. guilty..i alla fall ibland.. men sen så dyker jag ju alltid ner i min lilla fil;m&aumlvrld när jag titta på film så helt frisk är jag ju inte heller. =)

Kommentarer är stängda.