Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skogsläger Ojnareskogen – Forest Camp in Ojnare

3 april, 2015 - 16 april, 2015

Gratis

Den 3-16 april kommer det att arrangeras ett skogsläger i Ojnareskogen! Vi kommer att bo utomhus, laga mat tillsammans och hitta på äventyr ute i det vilda.

Lägret läggs upp efter deltagarnas olika intressen. Det finns oändliga möjligheter att gå runt och titta på allt som lever i skogen, klättra i träd, vada genom myrar, lyssna på nattljud eller hitta på något helt annat som bara du kan komma på. Om du har en idé om något du vill göra, om du vill hålla i en aktivitet osv, får du gärna säga det till oss så fixar vi det.

Lägret vill vara en plats där alla känner sig trygga, och där samhällets strukturer som rasism, kapitalism, homofobi, funkofobi, patriarkat, transfobi (osv) ska motarbetas av alla oss som är där.

Tillgänglighet: om du har frågor om hur tillgängligheten ser ut på platsen kan du höra av dig till oss. Vi ska försöka tillgodose allas behov.

Berätta gärna om du kommer senast 1 april till Sally Fransson (se kontaktuppgifter ovan). Du kan komma när du vill och vara med så länge som du känner för, allt från en timme till två veckor är välkommet. Vi har tillgång till bil, så vi kan plocka upp er om ni inte kan komma hela vägen fram själva. När du har anmält dig kommer du att få mer information om lägret!

Arr i fältbiologers symfoni!

Detaljer

Börjar:
3 april, 2015
Slutar:
16 april, 2015
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , ,
Webbplats:
http://www.faltbiologerna.se/kalendarium/skogslager-i-ojnareskogen

Arrangör

Sally, Fältbiologer
Telefon:
0706282067
E-post:
sally_fransson (a) hotmail.com
Webbplats:
http://www.faltbiologerna.se/kalendarium/skogslager-i-ojnareskogen

Plats

Ojnareskogen
Sverige + Google Map
Webbplats:
kolonierna.se