Anarkistträff i Lule 5-6 oktober

Är du anarkist eller nyfiken på’t? Är du intresserad av avkolonisering,  miljökamp, nedrustning eller arbetsplatskamp? Vill du hänga med andra aktivister, dela kunskap och smida planer? Kom på läger 4-6 oktober 2024 i Lule.

Målet me lägret är att lära känna varandra och höra om kamper och andra viktiga saker som sker i våra närområden. Vi lär oss vilka kamper vi vill va del av och vilka kamper som behöver blomma ut.

Sveriges utnyttjande relation till norr och även relationen mellan kust och inland är ett viktigt problem som vi hoppas deltagarna har lite kännedom om. Vill en kika närmare på de i förväg rekommenderas boken ”no mines in gállok” släppt på kolonierna.se.

Vi kommer vara i Lule inom lokalbussarnas räckvidd. Vi sover i möteslokalen så toga med liggunderlag och sovsäck eller liknande. Om du verkligen vill tälta finns viss men inte ideala möjligheter att göra de inom gångavstånd från lokalen.

Nykterhet under helgen är ett krav och vegansk mat kommer säljas. Finns även tillgång till enklare kök. 

Anmälan: kolonierna@riseup.net , mer information om plats, schema, boende och mat kommer efter anmälan.Aktiviteter: Vill du hålla i en verkstad? Har du önskemål om vad vi ska göra, förslag på någon föreläsare vi borde bjuda in eller andra idéer inför träffen? De är vi som deltar som bestämmer innehållet. Så hör gärna av dig. Tillsammans skapar vi en fin och inspirerande helg.